Φλερτ …Το γνωρίζουμε καλύτερα γιατί προέρχεται από τα βάθη της ύπαρξής μας
Φλερτ …Το γνωρίζουμε καλύτερα γιατί προέρχεται από τα βάθη της ύπαρξής μας….
Ορισμένα πράγματα τελικά δεν αλλάζουν ακόμα κι αν περάσουν χιλιάδες χρόνια. Ίσως γιατί είναι μέρος του DNA μας , ίσως γιατί τίποτα δεν φαίνεται τελικά να μας πτοεί και να μας διαβάλει ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κρίση οικονομική ή άλλης φύσεως. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Thrillist οι Έλληνες κατέχουμε την πρώτη παγκοσμίως θέση ως ερωτικός λαός, που φλερτάρει ασύστολα και με κάθε τρόπο !

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα , η κατάταξη έχει ως εξής :
10. Στη δέκατη θέση η Ρωσία , όπου μάλλον λίγο το κρύο , λίγο η βότκα , και περισσότερο η ξέφρενη σεξουαλική τους απελευθέρωση τα τελευταία εικοσιπέντε περίπου χρόνια , τους κατατάσσει στην πρώτη δεκάδα .

9. Στην ένατη θέση βρίσκεται η Δομινικανή Δημοκρατία , στην οποία το φλερτ δείχνει να έχει τη δυναμική και το ύφος του ελληνικού καμακιού της δεκαετίας του 1980 .

8. Στην όγδοη θέση οι φίλοι μας οι Γάλλοι ! Γνωστοί παγκοσμίως για το επιθετικό τους φλερτ , ειδικά προς τον τουριστικό πληθυσμό της χώρας .

7. Στην έβδομη θέση βρίσκονται οι Ινδοί , ενδεχομένως διότι οι σεμνότυφες γυναίκες τους, ωθούν τους άντρες προς επιβεβαίωση του ανδρισμού τους με κάθε τρόπο .

6. Στην έκτη κατά σειρά θέση η Ισπανία φυσικά . Οι Ισπανίδες θεωρούνται επιρρεπείς στο φλερτ και εξαιρετικά δεκτικές στις διαπροσωπικές επαφές…

5. Στην πέμπτη θέση οι Λατινοαμερικάνοι Κολομβιανοί…… Αγαπούν τη ζωή , το χορό , τη μουσική και τη διασκέδαση με έναν ερωτισμό που περισσεύει….

4. Η Βραζιλία καταλαμβάνει επάξια την τέταρτη θέση εφόσον από πολύ μικρή ηλικία οι Βραζιλιάνοι είναι σεξουαλικά ενεργοί , και δύσκολα εγκαταλείπουν την προσπάθεια επίτευξης του “ στόχου “ .

3. Στην Τρίτη θέση η Αίγυπτος… περίεργο θα πει κανείς ωστόσο έρευνες έχουν αποδείξει πως το 99 % του γυναικείου πληθυσμού της χώρας έχει κατ’ επανάληψη παρενοχληθεί σεξουαλικά .

2. Στη δεύτερη θέση οι γείτονές μας Ιταλοί . Λαός με ταπεραμέντο , ευχάριστος , ανέμελος και με φανταστικό κρασί … Μοιάζουμε αρκετά αλλά ……

1. ΕΛΛΑΔΑ στη πρώτη θέση παγκοσμίως!!!
Ανακηρυχτήκαμε ως το πιο ενεργό σεξουαλικά έθνος και η Αθήνα ως η πλέον ερωτική πόλη στον κόσμο. Ίσως αυτό να οφείλετε στις αρχέγονες καταβολές του DNA μας , την τρομερή αυτοπεποίθηση που διαθέτουμε, ίσως λίγο στο “ δε βαριέσαι “ που έχουμε ,στο θαυμάσιο καιρό , στην επιμονή μας όταν κάτι το θέλουμε πολύ ή και στην πίστη μας πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Σημασία έχει ότι στο τέλος όλοι θυμούνται μόνο τον πρώτο !!!

Κωνσταντίνος Ζαΐμης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις