Το Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας, επιτέλους έρχεται στην Αθήνα


Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Θεσσαλονίκη, το Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας, ετοιμάζεται ήδη στην Αθήνα και θα ανοίξει τις πύλες του στις 7 Νοεμβρίου 2015 !!

Το «Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας» από τον Νοέμβριο θα φιλοξενείτε στο επίπεδο D στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Marousi στην Αθήνα.
Mέσα από τα μοναδικά του εκθέματα, θα γνωρίσουμε κάθε λεπτομέρεια του «ταξιδιού» και της διαδικασίας, μέχρι ο καρπός του κακάο να γίνει μια λαχταριστή σοκολάτα.

Εννοείται βέβαια ότι δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις σοκολάτας στα διάφορα στάδια της ξενάγησης. Και φυσικά στο τέλος οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν διάφορες σοκολατένιες λιχουδιές που εντυπωσιάζουν.

Μεταξύ άλλων θα δείτε τον μεγαλύτερο Καταρράκτη Σοκολάτα της Ευρώπης (1200 λίτρα πραγματικής Σοκολάτας!!!!) με το παραμυθένιο τοπίο, τα παλιά Μηχανήματα, το Λαβύρινθο, τα Εργαστήρια σοκολατοκατασκευών και μπισκοτοκατασκευών, τη Γκαλερί μοναδικών γλυπτών από σοκολάτα , τη Γλυκιά Βιβλιοθήκη, το Green room όπου θα παίρνετε απίστευτες φωτογραφίες, το Social Point και φυσικά τους χώρους Εκπαίδευσης που συνθέτουν ένα απίστευτο σκηνικό.

Helexpo Marousi – Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο
Λεωφ. Κηφισίας 39 - Μαρούσι
Εγκαίνια: 7 Νοεμβρίου 2015 μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2016 (καθημερινά επισκέψεις σχολείων και την Κυριακή είναι ανοιχτό για το κοινό)

Ωράρια λειτουργίας
◾Καθημερινά: 9:00 - 19:00
◾Σάββατο: 11:00 - 21:00 &
◾Κυριακή 11:00 – 19:00

Τιμές Εισιτηρίων
◾Γενική είσοδος: 7,00 €/άτομο
◾Φοιτητές /Πολύτεκνοι /ΑΜΕΑ : 5,00€/άτομο
◾Οικογενειακό εισιτήριο (3 & 4 άτομα): 20,00€
◾Σχολεία και Γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 5,00€/άτομο.


Πηγή:www.monopoli.gr





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις