Το  φυτό  που  εξαφανίζει  κυτταρίτιδα  και  λίπος
H Λουΐζα είναι ένα βότανο με ποικίλες θεραπευτικές ιδιότητες Αμερικανικής καταγωγής , που φύεται στην Ελληνική γη . Με άρωμα λεμονιού και άνθη σε λευκό και μωβ χρώμα , η Λουΐζα βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και συμβάλει αποτελεσματικά στο αδυνάτισμα εφόσον διασπά με επιτυχία το λίπος…
 
Συγκαταλέγεται στα τονωτικά βότανα , μπορούμε να τη βρούμε αποξηραμένη στα φαρμακεία και τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων , σε μορφή ελαίου ή σε γλαστράκια στα φυτώρια .
 
Με 4 φύλλα ή 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό , και εφόσον σουρώσουμε μετά από πέντε λεπτά, έχουμε ένα φανταστικό ελιξίριο αδυνατίσματος και όχι μόνο…..
Είναι τονωτικό εκχύλισμα, που βοηθά επίσης στις ημικρανίες, τη δυσπεψία, την χολιστερίνη, την αποτοξίνωση του οργανισμού και σε ένα βαθύ και ευχάριστο ύπνο !
 
Προσοχή , να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας , να θυμάστε ότι τα ροφήματα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα δύο την ημέρα και για ένα μήνα μέγιστης συνεχόμενης διάρκειας , και να αποφεύγεται από ανθρώπους με υπόταση .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις