Εφαρμογη στο κινητό τηλέφωνο, που σας συνοδεύει με ασφάλεια στο σπίτι σας...

Το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων χρηστών, ανά τον κόσμο, κερδίζει καθημερινά μια νέα, δωρεάν εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας που επιτρέπει σε επαφές σας από το smartphone να σας συνοδεύουν εικονικά στο σπίτι με ασφάλεια, παρακολουθώντας με την συγκατάθεσή σας τις κινήσεις σας στο χάρτη κι η οποία λειτουργεί σαν συναγερμός, εάν συμβεί κάποιο απρόσμενο περιστατικό όπως απόπειρα ληστείας.

Ο χρήστης της εφαρμογής, αφού την εγκαταστήσει στέλνει σε όσες επαφές θέλει από τον τηλεφωνικό του κατάλογο αίτημα για να παρακολουθούν τις κινήσεις του στο χάρτη. Ο αποδέκτης, που δεν είναι απαραίτητο να έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή, λαμβάνει ένα SMS που περιέχει ένα link το οποίο τον παραπέμπει σε έναν χάρτη, στον οποίο παρακολουθεί το κατά πόσο ο χρήστης της εφαρμογής ακολουθεί την προκαθορισμένη διαδρομή. Εάν η εφαρμογή ανιχνεύσει ότι ο χρήστης ξεστράτισε από τη διαδρομή ή ότι άρχισε να τρέχει ή σταματήσει απότομα να κινείται η εφαρμογή ρωτάει το χρήστη εάν όλα 'βαίνουν καλώς'. Από τη στιγμή της ερώτησης ο χρήστης έχει 15 δευτερόλεπτα για να απαντήσει ότι είναι εντάξει. Εάν δεν πατηθεί το κουμπί που δείχνει ότι ο χρήστης είναι καλά, η εφαρμογή μετατρέπει το κινητό του σε σύστημα συναγερμού ενώ παράλληλα δίνει την επιλογή κλήσης της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο που συνοδεύει την εφαρμογή και κατεβάστε στα παρακάτω links, την βερσιόν της για Android, ή για ΙOS συσεκυές. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις