H Μεγαλύτερη Τουριστική Έθεση από 13-17 Ιανουαρίο στο Metropolitan Expo

 Αντικείμενα ανεκτίμητης ελληνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας και παράδοσης, ένας ζωντανός πολιτισμός, ο λαϊκός πολιτισμός της χώρας μας, παρουσιάζεται στη ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ, με περισσότερους από 145 εκθέτες.

Η καλλιτεχνική χειροτεχνία και βιοτεχνία, εκπροσωπείται από τα μεγαλύτερα σωματεία λαϊκής τέχνης & τουριστικών ειδών της χώρας μας, στο METROPOLITAN EXPO.

Από 13 έως 17 Ιανουαρίου 2016, οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ θα περιμένουν το κοινό στο Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», συγκεντρώνοντας 932 εκθέτες από όλη την Ελλάδα και καταλαμβάνοντας 45.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.
Τα μεγέθη αυτά την ξεχωρίζουν, αφενός στο σύνολο των εμπορικών εκθέσεων στην Ελλάδα και αφετέρου στο σύνολο των μεγαλύτερων εκθέσεων τουριστικών ειδών σε όλο τον κόσμο. Για την ακρίβεια σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκεται σε μια από τις  δύο πρώτες θέσεις σε μέγεθος και αριθμό εκθετών μαζί με την Las Vegas Souvenir Show.

Με τον τουρισμό να αποτελεί για την Ελλάδα την βαριά της βιομηχανία, οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2016 τροφοδοτούν την τουριστική αγορά και αποτελούν πόλο έλξης για τους εμπορικούς επισκέπτες όλης της χώρας, επιχειρηματίες στον τομέα της λιανικής πώλησης τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.

Στη ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ, θα παρουσιασθεί η μεγαλύτερη γκάμα τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, όλα δείγματα της ανεκτίμητης Ελληνικής παράδοσης και χαρακτηριστικές κατασκευές από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μεταξύ των εκθεμάτων θα είναι κεραμικά, δερμάτινα είδη, τουριστικά ενδύματα, εικόνες, χειροποίητα διακοσμητικά, αγάλματα – γλυπτά,  διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα.

Επιπλέον, στην έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2016 θα παρουσιαστούν τουριστικά είδη από την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, όπως γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ μόδας, ενδύματα, είδη θαλάσσης, κάρτες, πίνακες, μπιζού, ρολόγια, κλπ.

Οι  εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2016 θα λειτουργούν καθημερινά από την Τετάρτη 13 έως και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 από τις 10:00 έως τις 20:00.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις μπορείτε να βρείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.popularart.gr, www.technima-expo.gr, www.parousies.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις