Σε εγρήγορση…..!




Εγκρίθηκε πριν από λίγο η επέκταση του ΝΑΤΟ, με την μεταστάθμευση χιλιάδων στρατιωτών και οπλισμού στη Βαλτική. Πολεμικά πλοία της Ατλαντικής Συμμαχίας, εισέρχονται στην Μαύρη Θάλασσα για δήθεν ασκήσεις….

Με μια ιστορική για το μέλλον της ανθρωπότητας απόφαση, το ΝΑΤΟ πριν από λίγο ενέκρινε την μεταστάθμευση στρατιωτών και βαρύ οπλισμού σε Βαλτική, Πολωνία και Ρουμανία, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει πλήρως στρατιωτικά την Άγκυρα με την αποστολή ισχυρής ναυτικής δύναμης στην Μαύρη Θάλασσα, και πυραύλων patriot στα σύνορα με την Συρία !

Αυτή η απόφαση στην κυριολεξία σημαίνει, κήρυξη πολέμου στην Ρωσία και θα σηματοδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Το ξεπούλημα των Ελληνικών συμφερόντων, ολοκληρώθηκε με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής αντιπροσωπείας στα πρακτικά της συμμαχίας, κατόπιν υποδείξεων του Υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου.

Έπειτα από τις πρωτοφανείς προκλήσεις της Τουρκίας όχι μόνο σε ότι αφορά την εμπλοκή της στο θέμα της Συρίας και το μεταναστευτικό , σήμερα εγείρει εντελώς απροκάλυπτα θέμα από κοινού διαχείρισης του Αιγαίου με προμετωπίδα το ΝΑΤΟ ! Υποκινούμενη ανοιχτά από τη Γερμανία προσπαθεί να αναβαθμίσει το ρόλο της στην περιοχή γεωστρατηγικά αλλά και οικονομικά…!

Μέρα με την ημέρα είναι όλο και περισσότερο εμφανές το πολιτικό κενό που υπάρχει στη χώρα μας εδώ και χρόνια , και δυστυχώς ο πάτος του βαρελιού μοιάζει να είναι απύθμενος….

Οι επόμενες μέρες και εβδομάδες θα είναι εξόχως ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ  !!!

Αλέξανδρος Δαΐδης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις