Έλληνες, είναι ντροπή να πάμε παρακάτω…!!!Μας είπαν μια μέρα…. θα έχετε μνημόνια, θα είστε χρεωμένοι εσείς και τα παιδιά σας, θα χάσετε δουλειές, τα σπίτια τις οικογένειες σας, θα διώξετε τα παιδιά σας στο εξωτερικό, θα είστε μετανάστες..!

Μας είπαν μια μέρα…. Θα ξεχάσετε τα ήθη και τα έθιμά σας, την ίδια τη θρησκεία σας, θα πρέπει να κάνετε ότι σας λέμε…. όποτε το λέμε……

Μας είπαν μια μέρα….. θα μάθετε να ζείτε με λίγα, ελάχιστα ίσως, θα χάσετε τα χρήματα που μια ζωή με κόπο τα μαζεύατε, θα χάσετε τις συντάξεις σας για τις οποίες και μια ζωή μοχθήσατε, δεν θα έχετε δικαίωμα περίθαλψης…θα γίνετε επαίτες ονείρων….

Μας είπαν μια μέρα….. πως είναι ντροπή να έχουμε Ελληνική σημαία στα μπαλκόνια μας, ντροπή να τραγουδάνε τα παιδιά μας τραγούδια πατριωτικά, ντροπή και προσβολή να κάνουν προσευχή, πως είναι δήθεν εθνικιστικό, ρατσιστικό να λέμε περήφανα πως είμαστε Έλληνες….

Μας είπαν μια μέρα… θα μάθετε να ζείτε με επιδόματα…. με επιχορηγήσεις, συσσίτια, κουπόνια…..

Μηλιά δεν βγάλαμε…..

Έρχονται τώρα να μας πουν πως πρέπει να πάψουμε να είμαστε Έλληνες – Μακεδόνες, πως πρέπει να παραχωρήσουμε ότι μας έμεινε…. Υπερηφάνεια, Ψυχή και Όνομα !!

Καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχουν πλέον χρώματα…, κόμματα, ιδέες, παρατάξεις….

Φτάνει πια …. Ως εδώ… είναι ντροπή να πάμε παρακάτω…….!!!
Βασίλης Ζιώγας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις