Βορειοκορεάτες στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων, κατέφθασαν στην Συρία...!!!


Σύμφωνα με τον επίσημο εκπρόσωπο της συριακής κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις για την ειρήνευση στην Συρία,που διεξάγονται στην Γενεύη,Asaad Al-Zoubi, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης απέστειλε εκατοντάδες άντρες των ειδικών δυνάμεων στην Συρία,για να στηρίξει τον Μπασάρ αλ Άσαντ.

Οι 2 μονάδες ελίτ των Βορειοκορεατών ονομάζονται Chalma-1 και Chalma-2 και έχουν ήδη γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ισλαμιστών,για τις αρετές τους στις ειδικές επιχειρήσεις και γιατί δεν συλλαμβάνουν αιχμαλώτους......
Όλοι οι ισλαμιστές που πέφτουν στα χέρια τους εκτελούνται ! Την είδηση για την παρουσία των στρατευμάτων του Κιμ στην Συρία,έδωσε ο Σύριος εκπρόσωπος στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS και επιβεβαίνει το Sputnik.
Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε,ως παράδοξο σημείο των καιρών,είναι το εξωφρενικό,η δήθεν "πολιτισμένη" και "δημοκρατική" δύση να στηρίζει τους αποκεφαλιστές του Ισλάμ εις βάρος των Χριστιανών της Συρίας και από την άλλη το στυγνό καθεστώς του Κιμ,να χτίζει τείχη προστασίας για τους Χριστιανούς στην Χόμς και την Παλμύρα...!!!


Μαρία  Ιωάννου

Πηγή:thesecretrealtruth

Δημοφιλείς αναρτήσεις