Τέθηκαν σε "κατάσταση μάχης" οι Ρώσικοι διηπειρωτικοί RS-26 !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κρεμλίνο , ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σ, Σοιγκού έλαβε εντολή από τον Πρόεδρο Πούτιν να ενεργοποιηθούν σε «κατάσταση μάχης» όλοι οι διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι RS-26, αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα.
Οι διηπειρωτικοί πύραυλοι RS-26, έχουν χαρακτηριστεί ως «το κύριο όπλο της «Ημέρας της Κρίσεως» , λόγω της τρομακτικής δύναμης των 1,2 μεγατόνων και των τεσσάρων πυρηνικών κεφαλών των 300 κιλών που φέρει !

Οι πύραυλοι αυτοί είναι σε θέση να χτυπήσουν στόχους σε όλες τις ΗΠΑ, λόγω του βεληνεκούς τους (11 χιλιάδες χιλιόμετρα (6.835 μίλια), με το σύστημα της αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ να είναι «απολύτως άχρηστο» εναντίον τους.
Τα ραντάρ του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη δεν θα έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν την τροχιά τους , και έτσι καμία χώρα στον κόσμο δεν είναι ασφαλή .
Ο λόγος που ώθησε τον Πρόεδρο Πούτιν να ενεργοποιήσει σε κατάσταση μάχης τους πυραύλους αυτούς , οφείλεται στην «ακανόνιστη και αινιγματική» στάση του Ομπάμα στο ζήτημα μαζικών επιθέσεων του ισλαμικού κράτους σε όλο τον κόσμο , σύμφωνα με έγγραφο που παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα στην ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR) και από εκεί στο Κρεμλίνο.

Αυτές οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 03 Μαρτίου κατασχέθηκαν από την γερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND στο Βερολίνο έγγραφο που βρέθηκε στα χέρια τζιχαντιστή στο Μάνχαϊμ .
Το έγγραφο αυτό που κοινοποιήθηκε τόσο στην αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών CIA όσο και στην ρωσική υπηρεσία ανέφερε τα λεπτομερή σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων και προσώπων που διαθέτουν «εμπειρία της τζιχάντ», τα οποία θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από μαζικές επιθέσεις τρομοκρατίας που θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα σε Ευρώπη , Αμερική και Ρωσία .
Η Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών (SIS / MI6), με την σειρά της έγινε και αυτή κοινωνός της πληροφορίας ότι ετοιμάζονται επιθέσεις στο Λονδίνο.
Μάλιστα ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου του Βοηθός Επίτροπος Μάρκος Rowley, εξέδωσε αμέσως μια προειδοποίηση ότι το ισλαμικό κράτος θα πραγματοποιήσει μια «τεράστια και εντυπωσιακή» επίθεση στην Βρετανία, θέτοντας σε ύψιστο συναγερμό όλες τις «συναρμόδιες» υπηρεσίες.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος όμως δεν έδωσε καμία ανταπόκριση σε επιστολή του Ρώσου Προέδρου απαντώντας σε αυτή την «τρομερή και απειλή από το Ισλαμικό Κράτος σε όλον το κόσμο , μη θέτοντας παράλληλα σε επιφυλακή τις αρμόδιες υπηρεσίες , σε αντίθεση με την Βρετανία και την Ρωσία .
Το μόνο μέλημα του Ομπάμα τονίζει το αμερικανικό δημοσίευμα είναι ότι αντί να προετοιμάζει τους πολίτες για το τι πρόκειται είναι να έρθει , αποφάσισε να αποστείλει στην Ευρώπη περισσότερα άρματα μάχης και ελικόπτερα για να «αντιμετωπίσει τη Ρωσία», μαζί με χιλιάδες στρατιώτες .
Υπενθυμίζεται ότι όλες οι μυστικές υπηρεσίες των μεγαλυτέρων χωρών του πλανήτη ευρίσκονται σε συναγερμό για το λόγο αυτόν .

Οι πληροφορίες από την CIA και την FSB αναφέρουν ότι , εκατοντάδες μυστικοί πυρήνες της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης αναμένουν εντολή να ενεργοποιηθούν σε «δεκάδες χώρες» του κόσμου, ενδεχομένως και στην Ελλάδα.

Μαρία  Ιωάννου




Πηγή:  prisonplanet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις