Γιορτή φιστικιού στην Αίγινα -Ενα μοναδικό ραντεβού




Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Η καρδιά του Φεστιβάλ είναι η εμπορική έκθεση: Περισσότεροι από 40 εκθέτες, κατά μήκος της προβλήτας, από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, φιλοξενούν το Αιγινήτικο φιστίκι, τα παράγωγα και τις λιχουδιές, που το έχουν σαν πρώτη ύλη τους, καθώς και μια σειρά από άλλα προϊόντα που παράγονται στην Αίγινα. Ανάμεσά τους είναι αγροτικά προϊόντα, χειροποίητα κεραμικά, κοσμήματα, κεντήματα, εδέσματα …
Το Aegina Fistiki Fest ήταν το όνειρο μιας ομάδας ανθρώπων, που πίστεψαν ότι η φιστικιά, ο καρπός της και οι καλλιεργητές της μπορούν και πρέπει να αποκτήσουν την αναγνώριση που τους αρμόζει για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της Αίγινας.

Eικαστική παρέμβαση των Κώστα Βαρώτσου, Βένιας Δημητρακοπούλου και Δανάης Στράτου «επιφυλακή» που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή στις 9.30 το βράδυ, στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο. 

Opening Ceremony

With “Sweet Pistachio” we will welcome you to this year’s festival. It is a theatrical presentation which will take you back in time to the 1960s, creating a vintage atmosphere along with the orchestra of traditional instruments and local dance groups.

AEGINA FISTIKI FEST 2015

Aegina Fistiki Fest 2015: εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους – 24, 25, 26 & 27 Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις